25 oktober 2019

Assortiment voor opfokleghennen vernieuwd!

Behoeftes van opfokkers zijn verschillend. Afhankelijk van bedrijfsdoelstellingen en ras-specifieke kenmerken vraagt men om specifiek voer voor de verschillende levensfases. Voergroep Zuid heeft haar assortiment (met nieuwe naamgeving) voor opfokleghennen hierop aangepast en biedt drie voerlijnen voor een optimale ondersteuning in nutritionele behoeftes.

Prestige, voor een maximale dierprestaties en ondersteuning op darmgezondheid. Deze voerlijn zorgt voor een optimale opstart van kuikens, die zich uitstekend en uniform ontwikkelen in gewicht en een optimale overgang hebben naar de legperiode. Dit voer is tevens bruikbaar als reparatievoer. Het Prestige voer wordt uitsluitend gevoerd bij scharrel-opfok.

Prestatie Plus is in te zetten voor uitstekende dierprestaties en goede darmgezondheid. De optimale opstart van kuikens en uitstekende en uniforme ontwikkeling zorgen voor een optimale overgang naar legperiode. Het Prestatie Plus voer wordt voornamelijk gevoerd bij scharrel-opfok

Prestatie is de voerlijn voor goede en kosten efficiënte dierprestaties. De uitstekende opstart van kuikens en vlotte ontwikkeling in gewicht resulteren in een probleemloze overgang naar legperiode. Het Prestatie voer wordt voornamelijk gevoerd bij kolonie-opfok.
 

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over onze opfokleghennen assortiment? Neem dan contact op met één van de pluimveespecialisten van Voergroep Zuid.

Overige berichten

27 maart 2020
/ Algemeen / Geiten

Studiedagen 5 en 12 maart afgezegd


Lees meer
27 maart 2020
/ Algemeen / Rundvee

Studiedagen 5 en 12 maart afgezegd


Lees meer
27 maart 2020
/ Algemeen / Rundvee

Voorjaarsactie kuilfolie: 10% korting

Melkveehouders die vóór 17 april kuilfolie bestellen krijgen 10% korting op alle soorten kuilfolie.  
Lees meer
27 maart 2020
/ Algemeen / Rundvee

Meld je aan voor de hittestressvoorspeller

Wil je weten wanneer je koeien last hebben van hittestress? Meld je dan aan voor de weer- en hittestressvoorspellingen en ontvang elke week een mail met een 10-daagse hittestressvoorspelling voor jouw...
Lees meer