25 oktober 2019

Assortiment voor opfokleghennen vernieuwd!

Behoeftes van opfokkers zijn verschillend. Afhankelijk van bedrijfsdoelstellingen en ras-specifieke kenmerken vraagt men om specifiek voer voor de verschillende levensfases. Voergroep Zuid heeft haar assortiment (met nieuwe naamgeving) voor opfokleghennen hierop aangepast en biedt drie voerlijnen voor een optimale ondersteuning in nutritionele behoeftes.

Prestige, voor een maximale dierprestaties en ondersteuning op darmgezondheid. Deze voerlijn zorgt voor een optimale opstart van kuikens, die zich uitstekend en uniform ontwikkelen in gewicht en een optimale overgang hebben naar de legperiode. Dit voer is tevens bruikbaar als reparatievoer. Het Prestige voer wordt uitsluitend gevoerd bij scharrel-opfok.

Prestatie Plus is in te zetten voor uitstekende dierprestaties en goede darmgezondheid. De optimale opstart van kuikens en uitstekende en uniforme ontwikkeling zorgen voor een optimale overgang naar legperiode. Het Prestatie Plus voer wordt voornamelijk gevoerd bij scharrel-opfok

Prestatie is de voerlijn voor goede en kosten efficiënte dierprestaties. De uitstekende opstart van kuikens en vlotte ontwikkeling in gewicht resulteren in een probleemloze overgang naar legperiode. Het Prestatie voer wordt voornamelijk gevoerd bij kolonie-opfok.
 

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over onze opfokleghennen assortiment? Neem dan contact op met één van de pluimveespecialisten van Voergroep Zuid.

Overige berichten

14 november 2019
/ Algemeen / Rundvee

Uitnodiging themadag Diergezondheid

Tijdens de themadag Diergezondheid staat de gang naar een gezond melkrijk leven centraal. Gezondheid is één van de vele factoren die, naast genetische aanleg, invloed hebben op de levens...
Lees meer
28 oktober 2019
/ Algemeen / Alle diergroepen / Grondstoffen

Elfde jaar BIG Challenge succesvol afgesloten

Ook in het elfde jaar van haar deelname aan Alpe d’HuZes is BIG Challenge er in geslaagd weer een mooi bedrag bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. Met een eindbedrag van € 783.383,15...
Lees meer
25 oktober 2019
/ Algemeen / Pluimvee

Ei-Display: real-time data in één oogopslag

Ei-Display is een actief datamanagementsysteem dat het productieproces van leghennen direct inzichtelijk maakt met real-time staldata. Sinds juli wordt dit managementsysteem gefaseerd uitgerold.
Lees meer
25 oktober 2019
/ Algemeen / Pluimvee

Voer bevochtigen tijdens periodes verminderde voeropname verhoogt dierprestaties

Voergroep Zuid heeft - na positieve praktijkproeven - in samenwerking met de firma Versleijen een computergestuurd nozzle-systeem geïnstalleerd bij een praktijkbedrijf.
Lees meer