12 maart 2018

Bereikbaarheid Voergroep Zuid

Vanwege wegwerkzaamheden is de locatie van Voergroep Zuid aan de Stationsstraat in Deurne tijdelijk niet bereikbaar via de spoorwegovergang bij de Vlierdenseweg. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden in juni afgerond.

Vanuit de richting Liessel/Vlierden (A67/N279) zijn omleidingsroutes aangegeven via de spoorwegovergangen Binderendreef en Liesselseweg/Toon Kortoomslaan. Aan het einde van de omleidingsroute stuit u op de Stationsstraat op een gedeeltelijke wegafzetting met de melding “bedrijven bereikbaar”. U kunt deze afzetting voorbijrijden. Voergroep Zuid is via de Stationsstraat normaal bereikbaar.

Vanuit de richting Deurne Centrum (N270/N604) stuit u op de Stationsstraat op een gedeeltelijke wegafzetting met de melding “bedrijven bereikbaar”. U kunt deze afzetting voorbijrijden. Voergroep Zuid is via de Stationsstraat normaal bereikbaar.

Download dit bericht inclusief situatieschets  DOWNLOAD

 

Overige berichten

19 april 2019
/ Pluimvee

Extra aandacht voor ventilatie bij warm voorjaarsweer

Komende dagen worden lastige dagen qua ventilatie. ‘s Nachts is het relatief koud, terwijl overdag de 25 graden aangetikt wordt. Dit vraagt om extra aandacht voor het stalklimaat.
Lees meer
19 april 2019
/ Pluimvee

Hogere drogestofopname met natte voedering

Op een proefstal van Voergroep Zuid is een proef gedaan met natte voedering. De inname van droge stof per hen lag 3 procent hoger. Met een betere optimalisatie van de waterdosering is een nog hogere opname...
Lees meer
19 april 2019
/ Rundvee

Speciale aandacht voor droogstaande koeien

Een lagere voeropname tijdens de droogstand is funest voor de melkproductie in de nieuwe lactatie. Te vaak wordt vergeten droogstaande koeien te ondersteunen tijdens hittestress. Uit onderzoek blijkt...
Lees meer
19 april 2019
/ Rundvee

Hittestress kost melkveehouder 27.000 euro per jaar

Een zomer zoals in 2018, met een hittegolf die drie weken duurde, kost een melkveehouder met honderd koeien 27.000 euro (270 euro per koe per jaar*).
Lees meer