14 februari 2020

Doe mee en ondersteun net als Voergroep Zuid Stichting Mesdag-Zuivelfonds

Op 20 februari 2020 gaat de Stichting Mesdag-Zuivelfonds in Nieuwspoort Den Haag publiek de onderzoeksgegevens presenteren. Om dit op een professionele manier te kunnen doen  moeten de kosten voor de mediacampagne gefinancierd worden, aangezien al het werk van de Stichting Mesdag-Zuivelfonds veelal op vrijwillige basis gebeurt. Dit onderzoek is van belang voor het stikstofbeleid in Nederland en raakt iedereen. Agribusiness Service BV is gevraagd een wervingsactie uit te voeren met als doel om een bedrag van 75.000 euro aan donaties te ontvangen.

Doe ook mee!
Ter financiering van de communicatie en ondersteuning van Stichting Mesdag-Zuivelfonds is Agribusiness Service BV gevraagd een wervingsactie uit te voeren en de opbrengsten ten goede te laten komen aan de werkzaamheden van Stichting Mesdag-Zuivelfonds. Het doel is om een bedrag van 75.000 euro (ex. BTW) aan donaties te ontvangen.

 Hoe werkt het?
Graag voor dinsdag 18 februari 2020 uw deelname bevestigen per e-mail aan ondergetekende en uw bijdrage te storten op rekening NL70 RABO 0159 8178 38 t.n.v. Agribusiness Service BV onder vermelding van uw organisatienaam en ‘Donatie campagne Stichting Mesdag-Zuivelfonds’. Daarnaast uw logo (.eps of .ai bestand) uiterlijk dinsdag 11 februari 2020 12.00 uur te zenden aan Agribusiness Service BV: speksnijder@agribusiness-service.nl. Het is ook mogelijk om anoniem te doneren, dan wordt uw logo niet op de website van Stichting Mesdag-Zuivelfonds geplaatst.

Meer informatie 
Neem contact op met Jeanette Speksnijder via speksnijder@agribusiness-service.nl..

Overige berichten

27 maart 2020
/ Algemeen / Geiten

Studiedagen 5 en 12 maart afgezegd


Lees meer
27 maart 2020
/ Algemeen / Rundvee

Studiedagen 5 en 12 maart afgezegd


Lees meer
27 maart 2020
/ Algemeen / Rundvee

Voorjaarsactie kuilfolie: 10% korting

Melkveehouders die vóór 17 april kuilfolie bestellen krijgen 10% korting op alle soorten kuilfolie.  
Lees meer
27 maart 2020
/ Algemeen / Rundvee

Meld je aan voor de hittestressvoorspeller

Wil je weten wanneer je koeien last hebben van hittestress? Meld je dan aan voor de weer- en hittestressvoorspellingen en ontvang elke week een mail met een 10-daagse hittestressvoorspelling voor jouw...
Lees meer