18 oktober 2019

Maak gebruik van de online kennisbank

Als lid van coöperatie Voergroep Zuid kunt u gebruik maken van de marktinformatie en kennisbank. Door via mijn Voergroep Zuid in te loggen op de kennisbank bent u altijd op de hoogte van het actuele nieuws en trends in de markt.

Via deze kennisportal kunt u selecteren wat u wilt lezen. Door het icoontje met de geit te selecteren, lees u informatie over de geitenhouderij en kunt u verder naar de toegang tot Capripedia. Capripedia is een geitenencyclopedie voor geitenhouders en erfbetreders die aan de slag willen gaan met correcte, betrouwbare informatie over alle mogelijke onderwerpen binnen de geitenhouderij.   

Nog geen lid?
Bent u nog geen lid van Voergroep Zuid, meld u dan aan via de website, uw specialist of bel met de verkoop binnendienst. Er zijn geen kosten verbonden aan het lidmaatschap en u geniet een aantal voordelen zoals een gratis abonnement op Capripedia. 

Heeft u vragen over het inloggen op de website? Neem dan contact op met de Verkoop Binnendienst via 088 – 730 05 00

Overige berichten

28 oktober 2019
/ Algemeen / Alle diergroepen / Grondstoffen

Elfde jaar BIG Challenge succesvol afgesloten

Ook in het elfde jaar van haar deelname aan Alpe d’HuZes is BIG Challenge er in geslaagd weer een mooi bedrag bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. Met een eindbedrag van € 783.383,15...
Lees meer
25 oktober 2019
/ Algemeen / Pluimvee

Assortiment voor opfokleghennen vernieuwd!

Behoeftes van opfokkers zijn verschillend. Afhankelijk van bedrijfsdoelstellingen en ras-specifieke kenmerken vraagt men om specifiek voer voor de verschillende levensfases. Voergroep Zuid heeft haar...
Lees meer
25 oktober 2019
/ Algemeen / Pluimvee

Ei-Display: real-time data in één oogopslag

Ei-Display is een actief datamanagementsysteem dat het productieproces van leghennen direct inzichtelijk maakt met real-time staldata. Sinds juli wordt dit managementsysteem gefaseerd uitgerold.
Lees meer
25 oktober 2019
/ Algemeen / Pluimvee

Voer bevochtigen tijdens periodes verminderde voeropname verhoogt dierprestaties

Voergroep Zuid heeft - na positieve praktijkproeven - in samenwerking met de firma Versleijen een computergestuurd nozzle-systeem geïnstalleerd bij een praktijkbedrijf.
Lees meer