24 februari 2020

Masterclass Agri-Business 2019-2020 wederom een succes!

De Masterclass Agri-Business is door 16 deelnemers met succes afgerond. Zij ontvingen uit handen van Voergroep Zuid cursusleider Twan Penninx het Masterclass certificaat.  

Het doel van de Voergroep Zuid Masterclass Agri-Business is om een sterke klantenbinding te realiseren met ondernemers van de toekomst. In dat kader hebben we voor de 3e keer een programma voor jonge ondernemers georganiseerd, gebaseerd op ervaringsuitwisseling tussen ondernemers uit de intensieve veehouderij.

Doelstelling is om deze toekomstige ondernemers verder te laten groeien in hun ondernemerschap. De masterclass is gestart met een 2-daagse introductiereis naar Oost-Duitsland. Daaropvolgend 8 seminars waarbij verschillende onderwerpen op gebied van management en ondernemerschap aan de orde kwamen. Men krijgt  hierdoor meer inzicht in persoonlijke kwaliteiten, operationeel- , financieel- en risicomanagement. Hoe ga je om je stakeholders, een bedrijfsoverdracht en wat is je persoonlijk actieplan. Allemaal onderwerpen die volop spelen bij jonge ondernemers.

Twan Penninx blikt met trots terug: “Wij hebben een boeiend en interactief programma aangeboden, met inbreng van interessante externe deskundigen en daarmee een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan het persoonlijk ontwikkelproces van deze ondernemers. Ook na het afsluiten van de Masterclass blijven de contacten bestaan, zowel onderling als met Voergroep Zuid. Plannen voor een volgende Masterclass zijn er zeker. De opzet en het programma hebben zich bewezen. Na de evaluatie pakken we draad weer op.

Foto: deelnemers met cursusleider Twan Penninx en partner Patrick Janssen (AcconAVM, linksvoor).

Overige berichten

30 maart 2020
/ Algemeen / Geiten / Pluimvee / Rundvee / Varkens

Samen sterk tegen corona

Een videoboodschap van onze coöperatie voorzitter over de coronacrisis. In deze onzekere tijd is het goed om met elkaar in contact te blijven. Want ook nu wordt er weer veel gevraagd van ons als veehouders....
Lees meer
27 maart 2020
/ Geiten / Rundvee

Presentatie Studiedagen Graslandbeheer


Lees meer
27 maart 2020
/ Rundvee

Voorjaarsactie kuilfolie: 10% korting

Melkveehouders die vóór 17 april kuilfolie bestellen krijgen 10% korting op alle soorten kuilfolie.  
Lees meer
27 maart 2020
/ Rundvee

Meld je aan voor de hittestressvoorspeller

Wil je weten wanneer je koeien last hebben van hittestress? Meld je dan aan voor de weer- en hittestressvoorspellingen en ontvang elke week een mail met een 10-daagse hittestressvoorspelling voor jouw...
Lees meer