14 november 2019

Uitnodiging themadag Diergezondheid

Tijdens de themadag Diergezondheid staat de gang naar een gezond melkrijk leven centraal. Gezondheid is één van de vele factoren die, naast genetische aanleg, invloed hebben op de levens duur. De zorg om een goede gezondheid begint direct bij de start, waarbij de eerste 100 dagen van cruciaal belang zijn.

Tijdens de themadag neemt keynote speaker Lloyd Holterman u mee langs alle facetten van hun 1.079 koeien tellende melkveebedrijf met een gemiddelde productie van 13.948 kg melk. Daarnaast zullen verschillende workshops gegeven worden.

Voor melkveehouders is deze themadag gratis toegankelijk.

Wanneer: 22 november 2019
Waar: Boxtel

Programma
10:30 uur Ontvangst
11:00 uur Lloyd Holterman (USA)
12:30 uur Lunch
13:30 uur Workshops
14:45 uur Napraten

Bent u een melkveehouder en wilt u meer kennis opdoen over diergezondheid in relatie tot levensduur? Meld u dan snel aan: www.melkvee.nl/evenementen. Aanmelden kan ook door contact op te nemen met onze verkoop binnendienst:
T 088 730 05 00
E verkoopbinnendienst@voergroepzuid.nl

 

Overige berichten

28 oktober 2019
/ Algemeen / Alle diergroepen / Grondstoffen

Elfde jaar BIG Challenge succesvol afgesloten

Ook in het elfde jaar van haar deelname aan Alpe d’HuZes is BIG Challenge er in geslaagd weer een mooi bedrag bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. Met een eindbedrag van € 783.383,15...
Lees meer
25 oktober 2019
/ Algemeen / Pluimvee

Assortiment voor opfokleghennen vernieuwd!

Behoeftes van opfokkers zijn verschillend. Afhankelijk van bedrijfsdoelstellingen en ras-specifieke kenmerken vraagt men om specifiek voer voor de verschillende levensfases. Voergroep Zuid heeft haar...
Lees meer
25 oktober 2019
/ Algemeen / Pluimvee

Ei-Display: real-time data in één oogopslag

Ei-Display is een actief datamanagementsysteem dat het productieproces van leghennen direct inzichtelijk maakt met real-time staldata. Sinds juli wordt dit managementsysteem gefaseerd uitgerold.
Lees meer
25 oktober 2019
/ Algemeen / Pluimvee

Voer bevochtigen tijdens periodes verminderde voeropname verhoogt dierprestaties

Voergroep Zuid heeft - na positieve praktijkproeven - in samenwerking met de firma Versleijen een computergestuurd nozzle-systeem geïnstalleerd bij een praktijkbedrijf.
Lees meer