20 september 2019

Voergroep Zuid timmert hard aan de weg

Dat is de reden dat de afzet van onder meer herkauwers voer gestaag toeneemt. Zo hebben we onlangs besloten in onze fabriek in Oirschot over te gaan van een twee naar een drie ploegen systeem. Hierbij is een strakke planning van zowel productie als logistiek van groot belang.

U kunt ons hierbij helpen door bij het bestellen van silovoer rekening te houden met de volgende zaken.

  • Geef het liefst minstens twee leverdagen op.
  • Zaterdag is geen gewone leverdag, maar een uitloopdag dus uitsluitend te gebruiken in combinatie met vrijdag of maandag.
  • Tot 13:00 uur kunt u bestellingen doorgeven om de volgende leverdag te laten bezorgen.
  • Bestellingen die tussen 13.00 uur en 16:00 uur doorgegeven worden kunnen op zijn vroegst de volgende leverdag ‘s middags bezorgd worden.
  • Een bestelling die na 16:00 uur wordt doorgegeven kan op zijn vroegst twee leverdagen later geleverd worden. In mogelijke spoedgevallen verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.

Indien u vragen heeft, neem contact op met ons via de bestellijn: 088 730 05 01.

Overige berichten

18 oktober 2019
/ Algemeen / Geiten

Maak gebruik van de online kennisbank

Als lid van coöperatie Voergroep Zuid kunt u gebruik maken van de marktinformatie en kennisbank. Door via mijn Voergroep Zuid in te loggen op de kennisbank bent u altijd op de hoogte...
Lees meer
18 oktober 2019
/ Algemeen / Geiten

Bezoek Voergroep Zuid op de RMV in Gorinchem

Van dinsdag 26 tot en met donderdag 28 november is Voergroep Zuid aanwezig op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem. Tijdens deze dagen presenteert Voergroep Zuid de fit-mix voor lammeren....
Lees meer
18 oktober 2019
/ Algemeen / Geiten

Scannen op schijndracht en dracht

Het is raadzaam om geiten regelmatig te scannen op schijndracht. Vooral wanneer de bokken in de stal zijn (of zijn geweest) is er meer kans op schijndracht. Hierdoor daalt de melkproductie van deze geiten....
Lees meer
18 oktober 2019
/ Algemeen / Geiten

Welke droogzetstrategie past bij u?

Zet u geiten die moeten aflammeren wel of niet droog? En zet u dan alle aflammerende geiten droog of een deel? Er zijn verschillende strategieën van droogzetten mogelijk.
Lees meer