20 september 2019

Voergroep Zuid timmert hard aan de weg

Dat is de reden dat de afzet van onder meer herkauwers voer gestaag toeneemt. Zo hebben we onlangs besloten in onze fabriek in Oirschot over te gaan van een twee naar een drie ploegen systeem. Hierbij is een strakke planning van zowel productie als logistiek van groot belang.

U kunt ons hierbij helpen door bij het bestellen van silovoer rekening te houden met de volgende zaken.

  • Geef het liefst minstens twee leverdagen op.
  • Zaterdag is geen gewone leverdag, maar een uitloopdag dus uitsluitend te gebruiken in combinatie met vrijdag of maandag.
  • Tot 13:00 uur kunt u bestellingen doorgeven om de volgende leverdag te laten bezorgen.
  • Bestellingen die tussen 13.00 uur en 16:00 uur doorgegeven worden kunnen op zijn vroegst de volgende leverdag ‘s middags bezorgd worden.
  • Een bestelling die na 16:00 uur wordt doorgegeven kan op zijn vroegst twee leverdagen later geleverd worden. In mogelijke spoedgevallen verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.

Indien u vragen heeft, neem contact op met ons via de bestellijn: 088 730 05 01.

Overige berichten

14 februari 2020
/ Algemeen / Rundvee

Doe mee en ondersteun net als Voergroep Zuid Stichting Mesdag-Zuivelfonds

Op 20 februari 2020 gaat de Stichting Mesdag-Zuivelfonds in Nieuwspoort Den Haag publiek de onderzoeksgegevens presenteren. Om dit op een professionele manier te kunnen doen  moeten de kosten voor...
Lees meer
07 februari 2020
/ Grondstoffen / Rundvee

Bezoek ons op de agridagen Ravels van 28 februari t/m 1 maart

Voergroep Zuid is met een stand aanwezig bij de 3de editie van de Agridagen Ravels. Een landbouwbeurs waar de focus ligt op de pluimvee-, varkens- en melkveehouderij. Ook de mechanisatie branche is vertegenwoordigd...
Lees meer
06 februari 2020
/ Algemeen / Rundvee

Gezonde voeding leidt tot gezonde klauwen en een hogere melkproductie

Om een hoge melkproductie te kunnen realiseren is het van belang dat koeien beschikken over gezonde klauwen en gezond beenwerk. Wanneer een koe last heeft van haar klauwen of beenwerk zal ze...
Lees meer
06 februari 2020
/ Algemeen / Rundvee

Extra aandacht voor bemesting

De bemesting van grasland is jaargetijde-, bodem en gewasafhankelijk. De basis van elk advies is de bodem. Vanuit bodemanalyses adviseren wij hoe u uw graslandbodems kunt verbeteren.
Lees meer