Pauline van der Weerdt

Marketing & Communicatie Specialist

Mijn werk bij Voergroep Zuid is lekker divers. Zo was ik afgelopen maanden druk met de beurs in Den Bosch en heb ik nét de kersteditie van ons coöperatiemagazine naar de drukkerij gestuurd. Houd de brievenbus dus in de gaten! Uiteraard moet ik ook ons 125-jarig jubileum niet vergeten, dat staat natuurlijk al het hele jaar centraal! 

In mijn vak is een goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen ontzettend belangrijk. Zo ondersteun ik team pluimvee in het goed op de kaart zetten van deze sector. Met pluimveespecialist Harold ben ik onlangs nog op pad geweest langs enkele pluimveehouders. Zo leer ik veel over de sector, wat ik weer kan toepassen in de communicatie met onze klanten.

Wat werken bij Voergroep Zuid ook zo leuk maakt is de nuchtere sfeer en de goede mentaliteit. Iedereen gaat d’r voor en je krijgt ook écht de kans om jezelf te ontwikkelen. Zo heb ik net een cursus grafisch vormgeven afgerond. Iets wat ik al lang wilde en goed kan gebruiken in het opmaken van mooie folders en flitsende advertenties! 

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.