Twan Rovers

Senior Accountmanager Brijvoer

Onze brijvoer-collega Twan Rovers, die dit jaar zijn 12,5 jarig jubileum viert bij Voergroep Zuid, vertelt wat meer over zichzelf: "Mijn naam is Twan en mijn functie bestaat uit het adviseren van varkensbedrijven m.b.t. #voeding met de juiste rantsoenen, maar ook #management en #werkprotocollen neem ik hierin mee.

De samenwerking met collega’s zorgt voor goede afwisseling. Ik vind het mooi om samen de dag op te starten en gedurende de dag veel contact te onderhouden; van nutritie tot productie en logistiek. Voergroep Zuid beschikt over de kennis en kunde om het beste voer te maken en tegelijkertijd kunnen we door onze korte lijnen snel schakelen en klanten in hun behoeften voorzien.

In Nederland produceren we op een verantwoorde en efficiënte manier ons voedsel. Ik denk dat het belangrijk is om de maatschappij te laten zien dat we hierin als Nederland voorop lopen! Wij zijn onderdeel van een mooie keten, waarbij samenwerking een must is voor de toekomst. Houd de focus op een goed concept waarbij genetica, gezondheid en afzet gewaarborgd zijn.