Sandra Peeters

Medewerker Verkoop Binnendienst

“Hoi! Ik ben Sandra en ik werk 12,5 jaar bij Voergroep Zuid op de Verkoop Binnendienst.

Als meest ervaren lid van team Verkoop Binnendienst ondersteun ik de buitendienst waar nodig in hun dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het CRM-systeem, excelprogramma’s, voorkopen, minas, bij ICT-problemen en de organisatie van beurzen. Mijn doel is dus eigenlijk de buitendienst zoveel mogelijk buiten houden. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor onze varkens- en pluimveespecialisten, maar wie me ook belt met een vraag of probleem, ik zorg dat het goedkomt; half werk hou ik niet van.

Het mooie van mijn werk vind ik dat ik iets kan betekenen voor de buitendienst en de veehouders. Door mijn jarenlange ervaring heb ik goed contact met onze buitendienst en ken ik veel klanten, wat het werk nog leuker maakt. Ik ben graag betrokken bij de verschillende diersectoren en draag daar waar mogelijk mijn steentje bij. 

Bij Voergroep Zuid werken we in de mooiste sector die er is. Dit doen we met gewone hardwerkende mensen met hart voor de veehouderijsector. Ik ben dan ook trots op onze klanten, omdat ik weet dat ze het niet altijd even makkelijk hebben, maar iedere dag wel weer klaarstaan voor hun dieren, om zo goed en veilig voedsel te produceren voor iedereen.”