Ron van der Werf

Verkoop Support Medewerker

Onze collega Ron van der Werf uit Deurne is inmiddels ruim drie jaar werkzaam bij Voergroep Zuid als Verkoop Support Medewerker. Ron vertelt zelf wat meer over wat zijn functie inhoudt en wat hij zo waardeert in zijn werk 

“Als Verkoop Support Medewerker heb ik veel telefonisch klantcontact en verzorg ik daarnaast samen met mijn collega’s de receptie. Ook ben ik betrokken in het bijhouden van contracten en diverse projecten, zoals bijvoorbeeld het project silomanagement.

In het silomanagement-project heb ik veel contact met de afdeling Centrale Transport Planning. Zo werken we momenteel samen aan een proef met silosensoren. Dit moet leiden tot het ontzorgen van onze klanten als het gaat om bestellingen en kunnen we aan onze zijde de productie en het transport nog efficiënter inrichten.

Het uitdagende aan mijn werk is dat je nooit weet welke vraag een klant gaat stellen. Belangrijk dus om veel actuele kennis paraat te hebben! Door te doen, leer je veel en met ons team van collega’s weten we samen heel veel en leren we continu van elkaar.

Het mooie van werken bij Voergroep Zuid vind ik dat je niet zomaar in een hokje geplaatst wordt. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en verder te kijken dan je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast vind ik het persoonlijke contact met de klant erg fijn. Hier ligt wat mij betreft ook onze kracht, doordat we niet te groot of te klein zijn als organisatie.”