Ronnie Mostert

Allround Operator

 "Inmiddels werk ik al ruim 15 jaar bij Voergroep Zuid. Na 10 jaar als procesoperator in Helmond gewerkt te hebben, ben ik nu vijf jaar werkzaam als allround operator op onze locatie in Weert 

Het werk als allround operator is erg veelzijdig. Zo neem ik orders aan vanuit order entry; werk ik aan de maal- menglijn, de perserij en het verladen van de bulkauto’s. Hiervoor heb ik dagelijks overleg met order entry en de centrale transportplanning, waarbij iedere dag weer anders is.

Het uitdagende aan mijn werk vind ik het garanderen van een constante, hoge voerkwaliteit. Vooral op de momenten dat er ad hoc klantspecifieke wensen doorgevoerd moeten worden, laat ons team zien dat we snel kunnen schakelen. Het voer is voor de boer een cruciaal onderdeel in de bedrijfsvoering en het stimuleert mij en mijn collega’s om de verwachtingen van de boer continu waar te maken. Samen weten we dit kunstje te flikken! 

Het fijne aan werken voor Voergroep Zuid is de wederzijdse waardering die ik ervaar. Iedereen is bereid een stapje extra voor elkaar te zetten. Daarnaast beleef ik vanaf dag één erg veel plezier aan het maken van voer. Het is echt een mooi vak!"