Boer zoekt perspectief

Eén van de belangrijkste momenten in het leven van een ondernemer is de bedrijfsoverdracht. Jarenlang bouw je aan jouw onderneming en neem je de nodige risico’s. Maar wat als je uiteindelijk geen bedrijfsopvolger hebt in de familie? Of je studeert en wilt graag een agrarische onderneming starten, maar je komt niet zomaar in aanmerking om een bedrijf over te nemen. Of je wilt als jonge ondernemer doorgroeien. Waar liggen dan nog mogelijkheden?

Klik hier voor de folder!

Specialist Jan helpt je graag verder!

Jan Beekmans

Senior Accountmanager Varkenshouderij
Specialist Dirk helpt je graag verder!

Dirk Briels

Accountmanager Pluimveehouderij
Specialist Richard helpt je graag verder!

Richard de Graaf

Specialist Geitenhouderij
Specialist Martijn helpt je graag verder!

Martijn Verhagen

Specialist herkauwers
Specialist Twan helpt je graag verder!

Twan Penninx

Projectleider Business Management

Als Voergroep Zuid denken we graag mee als het gaat om jouw toekomst. Daarom organiseren wij samen met verschillende partners een inspirerende bijeenkomst voor jong en oud met het oog op de toekomst. Ons doel: het samenbrengen van bedrijfsoverdragers en potentiële bedrijfsovernemers. Noem het matchmaking. Zodat het bedrijf dat je als ondernemer opgebouwd hebt een toekomst heeft en jij als opvolger de kans krijgt om waar te maken wat je het liefst doet: ondernemen in de agrarische sector!

Maak kennis op 25 oktober!

Tijdens een lunchbijeenkomst op dinsdag 25 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur brengen we vraag en aanbod bij elkaar! Jij als doorgewinterde ondernemer en jij als jonge generatie ondernemer, klaar om een eigen bedrijf te starten of over te nemen. Daarnaast nodigen we specialisten uit die je informeren en adviseren over alle juridische-, fiscale- en financiële aspecten die komen kijken bij een bedrijfsoverdracht. Kortom een platform waar je de eerste onderlinge contacten kunt leggen én meer kennis op kunt doen.

Ties van Gulick

Notaris bij Gerrits en van Gullick Notarissen

Ties leidt notarispraktijk Gerrits en van Gullick en is daarnaast gespecialiseerd. Ook staat Ties diverse maatschappelijke organisaties met raad en advies bij en bekleedt hij vele bestuursfuncties in de regio.

Marcel de Rooij

Taxateur bij DLV Advies & Resultaat

Marcel is werkzaam als agrarisch makelaar – taxateur, volledig gecertificeerd bij Vastgoed-pro en als taxateur in de kamer van NRVT. Vanuit een agrarische onderneming terechtgekomen in de (agrarische) makelaardij. 

Joris van Gompel

Fiscalist bij Joris Fiscaal Juristen

Joris adviseert ondernemers en vermogende particulieren op fiscaal en juridisch gebied. Joris adviseert bij alle vraagstukken die je als ondernemer kunt hebben. Zoals de rechtsvorm van jouw bedrijf, maar ook bij fusies en overnames.

Patrick Janssen

Financieel adviseur bij Accon AVM adviseurs en accountants

Patrick heeft ruim 25 jaar ervaring in accountancy en kent daardoor de uitdagingen door en door. Daarnaast is Patrick nauw betrokken bij de Masterclass Agri-business die hij samen met Voergroep Zuid organiseert.

De ervaringsdeskundige:
Geert van bussel

(Nog aanvullen)

Meld je hier aan voor Boer zoekt perspectief:

* verplichte velden

Stel je vraag

 
* verplichte velden