Fitte lammeren voor hoogproductieve melkgeiten

Fitte, actieve lammeren groeien uit tot hoogproductieve melkgeiten. Om de lammeren hierbij optimaal te ondersteunen hebben wij in samenwerking met één van onze kennispartners een unieke Fitmix ontwikkeld. Fitmix ondersteunt de darmgezondheid voor een betere en efficiëntere voervertering, voor gezonde en uitstekend presterende lammeren. 

 Fitmix ondersteunt de darmgezondheid 

Fitmix is een voeradditief die de citroenzuurcyclus van de goede bacteriën in de darmen van het jonge dier stimuleert. Hierdoor vindt er een betere en efficiënte voervertering plaats waardoor uw lammeren zich fitter voelen. 

Fase Productnaam Toepassing
Speen Opti Opfok Fit Extra veilige startbrok met levende gisten en pre-mix voor extra darmondersteuning tijdens het spenen
Groei Opfok Continu Fit Een voeder met speciale pre-mix voor extra darmondersteuning

 

 Sturen op management

Fitmix kan de darmgezondheid en daarmee de gezondheid van uw lammeren ondersteunen. Naast goed mengvoer is het van belang dat u goed ruwvoer of stro verstrekt. Verder zijn zaken als waterverstrekking en het klimaat in de stal van groot belang. Zorg dat uw dieren altijd de beschikking hebben over voldoende vers en schoon drinkwater. Een droge tochtvrije ligplaats binnen de comfortzone van het dier is tenslotte een belangrijke randvoorwaarde voor een goede ontwikkeling. Onze klimaat specialisten helpen u op dit gebied graag verder met zeer praktische adviezen. 

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.