Continueren hoge melkproductie

Het produceren van veel geitenmelk van hoge kwaliteit is de basis van een goed rendement. Elke ondernemer heeft een eigen strategie hoe dit doel te bereiken. Kiest u er voor om uw geiten jaarlijks af te laten lammeren of kiest u voor duurmelken. Voert u een TMR-rantsoen of verstrekt u de melkgeiten individueel krachtvoer. In alle gevallen kunnen onze specialisten u ondersteunen met een goed advies en een rantsoen maken waarbij de juiste keuze kan worden gemaakt uit een breed assortiment voeders.

 

 Voerlijnen voor iedere behoefte

Om optimaal te presteren is de productielocatie in Oirschot geheel afgestemd op de productie van voeders voor herkauwers en dus ook voor geiten. Deze productielocatie is voorzien van een uniek procedé waarmee we een hoogwaardige energie- en eiwitreeks produceren om het basisrantsoen van uw geiten perfect te optimaliseren. De voeders zijn opgenomen in onze vier voerlijnen waarmee wij bij elke bedrijfsdoelstelling de dieren optimaal kunnen ondersteunen in hun nutritionele behoefte.

  • Profijt-lijn voor kostenefficiënte prestaties
  • Plus-lijn voor een optimale prestatie
  • Prestatie-lijn voor maximale prestatie
  • Prestige-lijn voor veilige prestatie

  Advies op maat

De intensieve samenwerking tussen geitenhouders en onze adviseurs resulteert jaarlijks in hoge melkproducties, uitstekende vet/eiwitverhouding en een hoger bedrijfssaldo. Om dit te realiseren hebben we een breed assortiment melkgeiten voeders. Mocht het passende voer niet in ons assortiment te vinden zijn maken we een voer specifiek voor uw bedrijfsomstandigheden.