Resultaat in de stal

MineralenOpMaat is een handig, tijdbesparend online programma waarmee maatmineralen voor elke veehouder perfect bereikbaar zijn! Het goed toepassen van mineralen zorgt voor gezonde dieren met een hoge productie. Het verbetert de arbeidsefficiëntie op het bedrijf en verlengt de levensduur door een optimale stofwisseling en vruchtbaarheid.

 

Hoe werkt MineralenOpMaat?

Samen met onze specialist worden de maatmineralen berekend die op dat moment nodig zijn. Met behulp van verschillende mineraalpakketten is het mogelijk om de gezondheid gericht te ondersteunen op het gebied van uiergezondheid, vruchtbaarheid, klauwgezondheid en/of weerstand. Naast mineralen en vitamines kunnen ook diverse additieven worden toegevoegd. Deze mengsels passen dus altijd precies in het rantsoen en sluiten exact aan bij de behoefte van de dieren. In het programma is direct te zien wat een specifiek mengsel kost en de bestelling kan direct worden ingegeven. Diverse additieven kunnen naar wens aan het mineraalmengsel worden toegevoegd.
 

  • Mineralen zijn aangepast aan klantspecifieke wensen en rantsoenen
  • Mineralenmengsel kan nauwkeurig gedoseerd worden
  • Alle benodigde mineralen en toevoegingen en één zak
  • Prijs direct online zichtbaar
  • Bestellen kan met één druk op de knop
  • Het gebruik van MineralenOpMaat is gratis

Wilt u weten wat MineralenOpMaat voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.