Diervoedergrondstoffen

Voergroep Zuid biedt een uitgebreid assortiment diervoedergrondstoffen al dan niet bewerkt tezamen met praktisch en strategisch voermanagementadvies. De focus ligt op kwaliteit, voedselveiligheid, leverbetrouwbaarheid en een goede prijs. Daarnaast bieden we onafhankelijk advies met betrekking tot de voertechniek. 

Actuele grondstofprijzen

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de actuele grondstofprijzen? Meld u aan voor de dagelijkse prijslijst en/of wekelijkse marktinformatie tezamen met de prijzen die wij u sturen per mail.

Aanmelden

02 augustus 2021

Weerberichten sturen de tarweprijs

Neerslag in Europa en droogte in de VS en Rusland sturen de granenmarkt sterk naar boven. Voor tarwe maar ook maïs is dat duidelijk merkbaar. In 10 weken tijd stond de tarwekoers niet op zo'n hoog niveau in Parijs.
Lees meer
02 augustus 2021

Rugwind grondstofprijzen soms niet te voelen

Van koffie tot ijzererts, de prijzen voor grondstoffen zijn flink gestegen. Tot nu toe houden de valuta's van de landen die deze materialen uitvoeren, zich echter opvallend koest. Daar kan wel verandering in komen.
Lees meer
29 juli 2021

Robots over tien jaar gemeengoed voor boeren

De Nederlandse agritech-markt kan komende tien jaar met 13% per jaar groeien, waarmee de omvang in 2030 verdrievoudigd zal zijn. Robotisering neemt namelijk een vlucht, zo voorziet ABN-AMRO. 'Agrarisch ondernemers zijn een van meest innovatieve en it-onderlegde...
Lees meer
26 juli 2021

Tarweprijs verlegd de bodem in de markt

De prijs van maaltarwe in Europa heeft afgelopen week de bodem zo'n €10 per ton verlegd. Natte weersomstandigheden in de EU en droogte in Noord-Amerika zorgen voor een opleving. In de Zwarte Zee regio vallen opbrengsten iets lager uit.
Lees meer
22 juli 2021

'Innovatie speelt cruciale rol in huidige uitdagingen'

Voor het derde jaar op rij nodigt Boerenbusiness bedrijven in de agribusiness uit om hun innovatieve product of dienst aan te melden voor de Agribusiness Award 2021. Nieuw dit jaar is de bijdrage van ABN AMRO die de winnaar een steuntje in de rug geeft....
Lees meer
12 juli 2021

Tarwe is er wel maar kwaliteit ontbreekt

Voor het eerst sinds april daalde de Europese tarwenotering in Parijs onder de €200 per ton. De EU stevent af op een 11% grotere tarweoogst maar, de kwaliteit is de bottleneck. Aanhoudende regen zorgt voor een laag hectolitergewicht.
Lees meer
06 juli 2021

Gezocht: stagiair met passie voor ruwvoer

Ben jij op zoek naar een leuke stage? Wij van Boerenbusiness hebben vanaf augustus weer plek voor een stagiair in onze Ruwvoertour. Heb je affiniteit met de melkveehouderij en zin om jezelf op een gaaf project te storten? Laat het ons weten!
Lees meer

AGENDA

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.