Diervoedergrondstoffen

Voergroep Zuid biedt een uitgebreid assortiment diervoedergrondstoffen al dan niet bewerkt tezamen met praktisch en strategisch voermanagementadvies. De focus ligt op kwaliteit, voedselveiligheid, leverbetrouwbaarheid en een goede prijs. Daarnaast bieden we onafhankelijk advies met betrekking tot de voertechniek. 

Actuele grondstofprijzen

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de actuele grondstofprijzen? Meld u aan voor de dagelijkse prijslijst en/of wekelijkse marktinformatie tezamen met de prijzen die wij u sturen per mail.

Aanmelden

20 juli 2020

Waarom hogere Russische prijzen positief zijn

De fysieke tarweprijzen in Rusland stijgen en dat is, ook voor akkerbouwers in Nederland, goed nieuws. Ook in de VS heeft de prijs een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt.
Lees meer
13 juli 2020

Tarwemarkt buiten adem na prijssprint?

In een week tijd konden zowel de Amerikaanse als Europese tarwenotering er enkele euro's bijschrijven. Nieuwe opbrengstprognoses zette de bulls in het zadel. De vraag is of de markt deze sprint vast kan houden.
Lees meer
09 juli 2020

Bijzondere prestaties verdienen een Award

Boerenbusiness, het online platform voor topondernemers in de agrarische sector, reikt dit jaar voor de tweede keer de Agribusiness Award uit. Met de Award willen wij bijzondere prestaties in de agrarische keten extra voor het voetlicht brengen. 
Lees meer
08 juli 2020

Teler Nieuw-Zeeland breekt wereldrecord tarweoogst

Een graanteler in Nieuw-Zeeland heeft het wereldrecord tarweopbrengst verbroken. Met zijn extreem goede oogst heeft hij voor de tweede opeenvolgende keer het Guinness World Records behaald.
Lees meer
19 juni 2020

Samen hebben we de coronacrisis goed doorstaan

Een videoboodschap van onze Algemeen directeur Wim Maaskant over hoe we samen de coronacrisis hebben doorstaan. Dankzij de goede voorzorgsmaatregelen in Nederland is de grootste druk van de coronacrisis af. Binnen Voergroep Zuid zien we een positieve...
Lees meer
15 juni 2020

Bioveiligheid essentieel voor hoge melkproductie

Door de groeiende wereldbevolking en het stijgend besteedbaar inkomen is de verwachting dat de vraag naar hoogwaardige zuivelproducten wereldwijd zal groeien. Daarbij zijn er twee aspecten die positief bijdragen aan de toenemende vraag naar geitenmelk....
Lees meer
15 mei 2020

Klanten van Voergroep Zuid geven een bovengemiddelde score bij het online onderzoek van ‘Voermonitor’

Uit het onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek ‘VoerMonitor’ blijkt dat klanten Voergroep Zuid bovengemiddeld waarderen voor hun bedrijfsbegeleiding, vertrouwen, mengvoerkwaliteit, technische bedrijfsresultaten en de prijs van het voer....
Lees meer
01 sep

In verband met het coronavirus zijn evenementen en bijeenkomsten afgelast