Diervoedergrondstoffen

Voergroep Zuid biedt een uitgebreid assortiment diervoedergrondstoffen al dan niet bewerkt tezamen met praktisch en strategisch voermanagementadvies. De focus ligt op kwaliteit, voedselveiligheid, leverbetrouwbaarheid en een goede prijs. Daarnaast bieden we onafhankelijk advies met betrekking tot de voertechniek. 

Actuele grondstofprijzen

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de actuele grondstofprijzen? Meld u aan voor de dagelijkse prijslijst en/of wekelijkse marktinformatie tezamen met de prijzen die wij u sturen per mail.

Aanmelden

06 maart 2019

'Mooie uitdaging om Henny Swinkels op te volgen'

VanDrie Group werd sinds jaar en dag vertegenwoordigd door Henny Swinkels. Per 1 januari van dit jaar is hij echter slechts nog ambassadeur van het kalverconcern en heeft hij in Marijke Everts (29) een opvolger gekregen.
Lees meer
06 maart 2019

Opvallende verschuiving tussen boterprijzen

De boterprijzen in Europa en Nieuw-Zeeland tonen een interessante verschuiving, zo vertelt marktexpert Wouter Baan. Hij praat je in 60 seconden bij over de laatste ontwikkelingen.
Lees meer
06 maart 2019

Rutte: 'Boer moet voorbeeld nemen aan mij'

'Boeren die vinden dat ze in een hoek worden gezet, moeten een voorbeeld nemen aan mij. Als ik alle kritiek persoonlijk aantrok, kon ik dit werk niet doen', zo zei minister-president Mark Rutte dinsdag 5 maart op de Aeres Hogeschool in Dronten.
Lees meer
06 maart 2019

Alamo neemt Dutch Power Company over

Mechanisatiebedrijf Dutch Power Company (DPC), eveneens de eigenaar van onder meer Conver, Precision Makers en Votex, is overgenomen door het Amerikaanse Alamo Group. Dat laat het bedrijf donderdag 21 februari weten.
Lees meer
06 maart 2019

Absurd hoge temperaturen met weinig regen op komst

Het voorjaar staat officieel voor de deur, maar de afgelopen dagen was het al redelijk goed weer voor de boeren. Wat gaat de temperatuur de komende week doen, en worden weer de nodige records gebroken? Weerman Robert de Vries geeft het antwoord in deze...
Lees meer
06 maart 2019

Veehouders zien toekomst rooskleurig in

De melkveehouders en varkenshouders in Nederland zijn sinds het laatste kwartaal van 2018 beduidend optimistischer over de toekomst. Dat blijkt uit de Agro Vertrouwensindex van Wageningen University & Research (WUR).
Lees meer
06 maart 2019

Fosfaatrechtenzaken worden speciaal behandeld

Het College van Beroep voor het Bedrijfsleven (CBb) gaat de grote stroom aan fosfaatrechtenzaken, die in het jaar 2018 zijn binnengekomen, in een 'bijzonder traject' behandelen. Hoe dit behandeltraject er uit gaat zien, licht het college over 2 weken...
Lees meer
06 maart 2019

Facebookbericht kost Danone 43 miljoen euro

De winst van Danone is het afgelopen jaar gedaald van €3,45 miljard in 2017 naar €3,35 miljard in 2018 (-2,9%). Dit komt volgens het Franse bedrijf onder meer door de oproep tot een boycot in Marokko, wat in een Facebookbericht aangejaagd werd....
Lees meer
06 maart 2019

Wat heeft de Sima te bieden?

Zondag 24 februari trapt de 2-jaarlijkse Sima in Parijs weer af. Het wordt ook wel het 'zusje' van de Agritechnica genoemd en bijna alle internationale fabrikanten laten zich daar zien. Maar, welke innovaties zijn er die een Nederlandse akkerbouwer...
Lees meer
06 maart 2019

Prijsvechters veevoer bundelen krachten

MijnVoer.nl en CheapFeed.com, wat een onderdeel van Duynie is, maken woensdag 20 februari bekend te gaan samenwerken. De online voerplatforms melden dat ze perfect bij elkaar passen.
Lees meer
16 apr - 17 apr

Dutch Pork Expo