Hoogwaardige kwaliteit voeders

Bruekers Specialist in pluimveevoer

Bruekers is een merk van Voergroep Zuid. Een merk met een lange historie. Begin 1900 begon molenaarsfamilie Bruekers in Nederweert al met de productie van diervoer. Sinds de jaren ‘80 is het bedrijf volledig gespecialiseerd in voer voor legpluimvee en opfok. En met succes. De producten, de kennis van kippen en het vakmanschap van het team worden tot ver in Nederland en België zeer gewaardeerd. Met een volledige focus op leghennen en opfok staan de specialisten van Bruekers graag voor u klaar om samen uw bedrijfsvoering nog verder te optimaliseren.

Voer voor gezonde hennen die top presteren!

Moderne hennen zijn genetisch in staat om steeds meer en steeds efficiënter eieren te produceren. Mits er natuurlijk perfect in hun voerbehoefte wordt voorzien. Juist daarin is Bruekers al jaren de specialist. Met als resultaat; gezonde hennen die top presteren! Bij Bruekers werken wij al jaren met de beste grondstoffen. Daarmee zijn wij onder andere in staat om geconcentreerder voer aan te bieden met de juiste structuur. Hiermee realiseren we prima eigewichten bij een zeer scherpe voerconversie. Zo leggen wij de basis voor een heel efficiënte productie, zonder de hennen overmatig te belasten. Dit komt hun gezondheid en legpersistentie ten goede. Wij geven de voorkeur aan een constant product van hoogwaardige kwaliteit. Dat betekent dat wij grondstoffen zo min mogelijk wisselen. Dit zorgt voor gezonde hennen, waarmee het gemakkelijk werken is. Daarnaast hechten wij bij Bruekers veel waarde aan korte lijnen met onze adviseurs en nutritionisten. Zo spelen we samen kort op de bal en realiseren we in iedere productiefase het beste resultaat voor u als pluimveehouder.

Voergroep Zuid

Als onderdeel van Voergroep Zuid worden alle Bruekersvoeders geproduceerd in Nederweert-Eind en Weert. Met 125 jaar ervaring is Voergroep Zuid een bekende naam in Zuid-Nederland en België. Als coöperatie werken wij samen aan een doel: Meer rendement op het boerenerf. Hiervoor kijken we met een integrale blik naar het boerenbedrijf. Zo bekijken we niet alleen welke voerstrategie het beste past, maar kijken we ook naar bedrijsfvoering en gezondheid van de dieren. Samen met de boer bepalen we hoe we de dieren gezond houden en optimaal kunnen laten presteren.

Voer aanpakken voor het beste rendement

Pluimveehouders streven continue naar het beste technische en financiële resultaat. Voor ons is het een uitdaging om de gezondheid en ei-productie van dieren te optimaliseren door de juiste voer aanpak onder de gegeven stalomstandigheden in te zetten. Het inzetten van hoogwaardige voeders in combinatie met de juiste managementmaatregelen leiden tot uitstekende dierprestaties en het beste rendement. De innovatieve voeraanpakken van Voergroep Zuid worden ontwikkeld in samenwerking met kennispartners, gespecialiseerde bedrijven in voeradditieven en managementsystemen. Samen met de boer en eventueel overige adviseurs bepalen we hoe we de dieren gezond houden en optimaal kunnen laten presteren.

Voer bestellen
Bij Fabriek Nederweert - EindBestellen
Voer bestellen
Bij fabriek WeertBestellen
Lid worden?
Word lid van de coöperatie en profiteer van extra voordelen.Aanmelden

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.