Jongvee voerlijnen

Naast genetische aanleg is met name de opfok van kalveren in grote mate bepalend voor de uiteindelijke prestaties van uw melkkoeien. Om het kalf optimaal te ondersteunen hebben we een uitgekiend assortiment smakelijke voeders ontwikkeld, die garant staan voor het succes van de komende lactatie. Hiermee legt u een uitstekende basis voor sterke, gezonde en hoog productieve melkkoeien die efficiënt melk produceren.

Dit vraagt voor een specifieke aanpak tijdens elke levensfase van de opfok bij jongvee. Het doel is goed ontwikkelde vaarzen die op 22 maanden afkalven en een optimale (levens) productie realiseren. Om dat te bereiken hebben we onze voeders opgesplitst in vier levensfases waarbij de veranderende nutritionele behoefte van het kalf centraal staat.
 

 Alle voeders voldoen aan de eisen van Voederwaarde.nl

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.