Hoogwaardige kwaliteit voeders

Om hoogwaardige kwaliteit voeders te kunnen leveren worden onze voeders samengesteld aan de hand van de Schothorst-voederwaardering. We optimaliseren onze voeders binnen de voerlijnen uitgaande van de vastgestelde grondstoffen en kiezen niet de grondstoffen op basis van de nutriëntwaarden. Koeien en kalveren verteren namelijk grondstoffen en niet de nutriënten. Aan de hand van de grondstof samenstelling wordt de receptuur van het voer vastgesteld, passend bij de behoefte van de koe of het kalf.

Voer aanpakken voor het beste rendement

Ons doel is om rundveebedrijven te ondersteunen hun bedrijf verder te ontwikkelen en een beter rendement te behalen. Hierbij staat de doelstelling van de ondernemers altijd voorop en is voor ieder bedrijf verschillend. Om voor elke bedrijfsdoelstelling de juiste voer aanpak te realiseren, kijken we met een integrale blik naar het boerenbedrijf. We analyseren niet alleen welke voerstrategie het beste past, maar kijken ook naar bedrijfsvoering en gezondheid van de dieren. De voer aanpakken worden ontwikkeld in samenwerking met kennispartners, gespecialiseerde bedrijven in voeradditieven en managementsystemen. Samen met de boer en eventueel overige adviseurs bepalen we hoe we de dieren gezond houden en optimaal kunnen laten presteren.

Lid worden?
Word lid van de coöperatie en profiteer van extra voordelen.Aanmelden

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.