Rosé kalveren

Bij rosé kalveren is het van belang om geen week verloren te laten gaan en elke fase in de ontwikkeling van het dier te streven naar een goede gezondheid zodat de kalveren een goed groeitraject  kan doormaken. Op de juiste wijze anticiperen op de herkomst van de dieren en inspelen op de omstandigheden is hierbij van groot belang. Onze specialisten ondersteunen u daar graag bij.  

Pre-Start & Start

Gezonde voeders voor mooie pensontwikkeling

Tijdens de startfase ligt de focus op het voorkomen van luchtweg- en darmproblemen, soepel spenen en een mooie pensontwikkeling. Onze specialisten adviseren in passende en praktische oplossing voor uw dieren als het gaat om voeders, huisvesting of klimaat. Vraag onze specialist naar tips of laat ze de ventilatie bij uw kalveren bekijken en doorrekenen. 

Voer bestellen
Voer bestellen doet u via Mijn Voergroep Zuid of via de bestelapp.Bestellen

Assortiment & aanpakken

Assortiment rosé kalveren Voor ieder boerenbedrijf een passende voerlijnLees meer

Nieuws

31 juli 2020

Danone verkoopt meer zuivel in coronatijd

De resultaten van het Franse voedingsconcern Danone zijn licht aangetast door de coronacrisis. Uit de halfjaarcijfers valt op te maken dat melkproducten tijdens deze coronacrisis gretiger aftrek vinden dan water.
Lees meer
31 juli 2020

Minister bestookt met Kamervragen kort geding

Zowel het Forum voor Democratie als de VVD en het CDA hebben Kamervragen gesteld over het kort geding dat gisteren in Den Haag diende omdat deugdelijke onderbouwing van de ministeriële voermaatregel ontbreekt, volgens de stichtingen STAF en Stikstofclaim....
Lees meer
30 juli 2020

Historisch warm slot van een koele julimaand

Na een paar koele en natte weken, sluit de maand juli zeer warm af. Dat zegt weerman Robert de Vries in deze weerupdate. Tapt augustus uit een ander vaatje? Het lijkt een interessante maand te worden qua weer.
Lees meer
30 juli 2020

LNV en STAF weer in gesprek over voerspoor?

De rechter heeft vanochtend tijdens het kort geding dat de stichtingen STAF en Stikstofclaim tegen het ministerie van LNV hebben aangespannen, geen uitspraak gedaan. Beide partijen is aangeraden weer met elkaar in gesprek te gaan over de volledige onderbouwing...
Lees meer
29 juli 2020

Magere melkpoeder blijft stabiliteit doorbreken

De prijzen op de Nederlandse zuivelmarkt doorgaan een periode van stabiliteit. Wederom verbreekt enkel de notering van het magere melkpoeder de stabiele trend.
Lees meer
29 juli 2020

Waarom beleggers niet vies zijn van John Deere

Het aandeel John Deere is verrassend snel hersteld van de beursdip door de coronacrisis. Na een scherpe koersval in maart begon het aandeel aan een opmars en inmiddels is het hoogste niveau aller tijden binnen handbereik. Klaarblijkelijk zijn beleggers...
Lees meer
29 juli 2020

Slachtaantallen kalveren beïnvloed door coronacrisis

Het aantal geslachte kalveren en varkens is in de eerste helft van 2020 gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dit laat het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) weten. Voor geiten, runderen en schapen geldt een lichte toename.
Lees meer

Agenda

01 sep

In verband met het coronavirus zijn evenementen en bijeenkomsten afgelast

Nieuwsflits rundvee

Meld u aan voor de Nieuwsflits Rundvee