Rosé kalveren

Bij rosé kalveren is het van belang om geen week verloren te laten gaan en elke fase in de ontwikkeling van het dier te streven naar een goede gezondheid zodat de kalveren een goed groeitraject  kan doormaken. Op de juiste wijze anticiperen op de herkomst van de dieren en inspelen op de omstandigheden is hierbij van groot belang. Onze specialisten ondersteunen u daar graag bij.  

Pre-Start & Start

Gezonde voeders voor mooie pensontwikkeling

Tijdens de startfase ligt de focus op het voorkomen van luchtweg- en darmproblemen, soepel spenen en een mooie pensontwikkeling. Onze specialisten adviseren in passende en praktische oplossing voor uw dieren als het gaat om voeders, huisvesting of klimaat. Vraag onze specialist naar tips of laat ze de ventilatie bij uw kalveren bekijken en doorrekenen. 

Voer bestellen
Voer bestellen doet u via Mijn Voergroep Zuid of via de bestelapp.Bestellen

Assortiment & aanpakken

Assortiment rosé kalveren Voor ieder boerenbedrijf een passende voerlijnLees meer
Silomanagement aanpak Essentieel voor gezond voerLees meer

Nieuws

13 april 2021

Melkveehouders verlangen naar warmer weer

In veel gebieden van het land is het nat voor de tijd van het jaar. Waar veel percelen vorig jaar kampten met de droogte, heerst nu vooral het verlangen onder melkveehouders naar snel warmer wordend weer. 
Lees meer
13 april 2021

Voergroep Zuid realiseert prima jaarresultaten over 2020

Zowel qua voerafzet als voor wat betreft financiële resultaten heeft Voergroep Zuid het afgelopen jaar over de volle breedte prima gepresteerd. Dit blijkt uit het jaarverslag dat Voergroep Zuid afgelopen week aan haar Ledenraad presenteerde. De netto-omzet...
Lees meer
13 april 2021

'Koop yoghurtmerk Yoplait gamechanger voor Sodiaal'

De Franse zuivelcoöperatie Sodiaal heeft vorige maand een deal gesloten met de Amerikaanse voedselgigant General Mills voor de overname van de Europese tak van Yoplait. 'En daar zijn de Fransen enorm trots op', zegt Kees Gielen, COO en CFO van Sodiaal....
Lees meer
12 april 2021

Lege kaasschappen door hack bij transportbedrijf

Een hack bij transportbedrijf Bakker Logistiek uit Zeewolde leidde bij verscheidene winkels tot lege schappen. De hack is inmiddels opgelost.
Lees meer
12 april 2021

Melkveehouder zaait gerst mee met voederbieten

Door de hoge kVEM-opbrengst wordt de voederbiet steeds belangrijker in de ruwvoerstrategie van melkveehouders. Het areaal voederbieten in Nederland groeit ieder jaar weer.
Lees meer
12 april 2021

Kaasfabriek van Glanbia en A-Ware in Ierland betwist

De nieuwe kaasfabriek in Ierland die de zuivelconcerns Glanbia en A-ware gezamenlijk willen bouwen, blijft de gemoederen bezig houden. Doordat de oplevering van de fabriek wordt vertraagd, wil Glanbia een regeling introduceren om de piekproductie van...
Lees meer
09 april 2021

'Met lage kosten naar de 11.000 kilo per koe'

De Boerenbusiness Ruwvoertour volgt dit jaar 10 percelen maïs en gras verdeeld over Nederland. Iedere week vragen we 1 van de deelnemende melkveehouders naar zijn visie en aanpak voor aankomend groeiseizoen. Deze week is dat Jan Dirk Ubbels, melkveehouder in...
Lees meer

Agenda

Nieuwsflits rundvee

Meld u aan voor de Nieuwsflits Rundvee

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.