Stressvrij afmesten voor behoudt vleeskwaliteit

Het is in deze fase van belang om extreem luxe dieren af te mesten, zonder dat er problemen ontstaan met verzuring. Dit geeft naast veel onrust ook negatieve gevolgen voor de vleeskwaliteit. Onze voeders zijn gericht op mooi, sappig, mals vlees met behoud van kleur. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over welke invloed grondstoffen hebben op het vlees, om u te ondersteunen in het maken van een keuze, zodat ook uw afnemers tevreden zijn.

Afmest voeders voor optimale karkaskwaliteit

Om de dieren rustig af te mesten zijn onze afmest voeders ontwikkeld. Deze voeders bevatten luxe grondstoffen, voeradditieven en vitaminen die de darmgezondheid ondersteunen en daarmee de vertering verbeteren voor een optimale karkakwaliteit, hoog karkasgewicht en goede vleeskwaliteit.

Prestatie Toepassing
Prestatie Afmestmix 175  Naast zetmeelrijk basisrantsoen
Prestatie Afmestmix 190  Naast zetmeelrijk basisrantsoen om hoge groei te bereiken
Prestatie Afmestbrok 160  Geconcentreerd voer met extra vitamine E

 

Prestige Toepassing
Prestige Afmest allmash 165  Allmash. Krachtig en rustig energierijk voer
Prestige Afmestmix 175  Veilig voer naast maiszetmeelrijke basis
Prestige Afmestmix 180  Veilig voer met specifi fi eke ondersteuning


 

  Bijmengen van grondstoffen

Het werken met grondstoffen en, of bijproducten is een uitstekende manier om het rantsoen van uw stieren  smakelijker te maken wat resulteert in een hogere opname. Ook kunt u de energiedichtheid van het rantsoen opvoeren. Vooral het in balangs brengen van uw rantsoen is in deze fase van groot belang. Door de hoge voeropname is het van groot belang dat het opgenomen voer optimaal wordt omgezet is de juiste verhouding tussen vlees en vetbedekking. Alleen dan slaagt u erin een optimaal rendement te realiseren met uw vleesstieren. De vleesvee specialist van Voergroep Zuid ondersteunt u hier graag bij. 

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.