Uitgebalanceerd rantsoen voor harde groei

De kalveren groeien in deze fase hard, waardoor een uitgebalanceerd rantsoen van belang is. Vraag onze adviseurs naar een berekening. Zij kunnen u dan vertellen welke voeder in uw situatie het meest passend is. Daarnaast denken ze graag met u mee naar de mogelijkheden voor het bijmengen van bijproducten of alternatieve voeders, voor een uitgebalanceerd en rendabel rantsoen.

Groei voeders voor goed ontwikkelde dieren

Om de dieren optimaal te ondersteunen in hun harde groei zijn speciaal onze groei voeders ontwikkeld. Deze voeders bevatten luxe grondstoffen, voeradditieven en vitaminen die de darmgezondheid ondersteunen en daarmee de vertering verbeteren voor een juiste voorbereiding op de karkasontwikkeling.

Prestatie

Toepassing

Prestatie Groeimix 200 Geconcentreerd voer om een hoge groei te bereiken
Prestatie Groeibok 210 Naast energierijke basis
Prestatie Groeibok 270 Naast energierijke basis
Prestatie Groeibrok 300  Geconcentreerde aanvulling bij evenwichtige rantsoenen

 

Prestige Toepassing
Prestige Groeibrok 240 Geconcentreerd voer om een hoge groei te bereiken
Prestige Groeibrok 270 Eiwitrijk voer met specifieke grondstofkeuzen

  Randsoenberekening voor het juiste voer

Rantsoenberekening is op ieder bedrijf weer anders vanwege de beschikbare ruwvoeders, hoeveelheden silo’s, manier van voer verstrekken en beschikbare tijd. Raadpleeg daarom onze adviseurs om uw situatie en behoeften af te stemmen op een gedegen en rendabel rantsoen.

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.