Goede doorontwikkeling na spenen

Na het spenen ontwikkelen de jonge dieren snel door. Afhankelijk van uw ruwvoer kan een passend voeradvies gegeven worden. Voor een maximale karkasontwikkeling heeft het vrouwelijk vee voeders nodig met een lager zetmeel niveau gecombineerd met een hoog eiwit niveau.

Opti-Opfok voeders voor optimale gezondheid

Om het jongvee optimaal te ondersteunen na het spenen zijn speciaal onze opfok voeders ontwikkeld. Deze voeders bevatten luxe grondstoffen, voeradditieven en vitaminen die de darmgezondheid ondersteunen en daarmee de vertering verbeteren voor een optimale gezondheid en goede ontwikkeling van de dieren.

Voeder Toepassing
Opti-Opfok Mix Onbeperkt te voeren of naast eiwitrijkere rantsoenen
Opti-Opfokkorrel Totaal Smakelijk voer naast maiskuilrijke rantsoenen
Opti-Opfokkorrel Femin Economisch eiwitrijk voer zonder risico op vervetting

  Ventilatie doorrekenen

Een goed klimaat is voor alle dieren is essentieel. Bij een goed klimaat is er sprake van een temperatuur die is afgestemd op de comfortzone van het dier en dat het dier geen tocht ervaart. Hiervoor dienen alle onderdelen van de ventilatie, luchtinlaat, eventuele verwarming en ventilator op elkaar afgestemd te zijn. Deze onderdelen dienen ook regelmatig te worden bijgesteld afhankelijk van het aantal dieren en het gewicht van de dieren in de stal. Voergroep Zuid heeft klimaatspecialisten in huis die ventialtieschema's opstellen. Daarnaast beschikken zijn over de benodigde apparatuur om te controleren of de ventilatie aan de gestelde normen voldoet.

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.