Optimale ontwikkeling voor kwaliteitsbiggen

Gezonde groei en optimale ontwikkeling zorgen voor een kwaliteitsbig met een goed beenwerk. Deze vitale biggen realiseren een goede voeropname. Dit zorgt voor een efficiënte spieraanzet en vormt hiermee een goede basis voor de beste opstart als vleesvarken en voor een goed karkas bij de slacht.

 Ondersteunt de darmgezondheid en vertering

Om de biggen in de bigfase te blijven ondersteunen is er nog steeds focus op goed verteerbare eiwitbronnen, additieven en specifieke ruwe celstoffen voor een stabiele en gezonde darmflora. Dit resulteert in een optimale darmgezondheid en een goede voervertering voor een stabiele en hoge voeropname.

 

 “5-sterrenhotel-principe” voor topprestaties 

Werken middels het “5-sterrenhotel-principe” levert direct resultaat. Door de biggen maximaal te verzorgen, kunnen zij optimaal ontwikkelen en presteren voor topprestaties en het beste rendement. De zorg bestaat uit:

1. Zorg voor het juiste voer
2. Goede beschikbaarheid van het voer in de juiste voerbak
3. Vers en fris water
4. Aangenaam klimaat; zowel temperatuur als luchtkwaliteit
5. Voldoende ruimte voor de biggen

Hoe het 5-sterrenhotel-principe in te zetten is afhankelijk van de bedrijfssituatie. Vraag onze adviseurs naar de juiste aanpak op uw bedrijf.

 

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.