Het unieke vloeibare concept voor moderne biggenopfok

Het Pigger concept bestaat uit een smakelijke vloeibare kant-en-klare UHT-melk en prespeenkorrel. In combinatie met een innovatieve Pigger Feeder, zorgt dit concept voor vitale biggen, extra arbeidsgemak en een beter economisch resultaat. De vloeibare UHT-melk heeft een uitzonderlijk lange houdbaarheid van een jaar in ongeopende en acht weken in geopende verpakking. Er wordt geen water toegevoegd omdat het product als kant-en-klare vloeibare melk wordt geleverd. Dit waarborgt een hygiënisch product en verhoogt het arbeidsgemak.

 Pigger voeders

Pigger is een portfolio van uitstekende biggenvoeders, op basis van hoogwaardige zuivel ingrediënten, voor een uitstekende verteerbaarheid. Bovendien voorziet het de biggen van de benodigde voedingsstoff en wat resulteert in vitale biggen met een hoge groei.
 

  Pigger voersystemen

Het succes van het Pigger concept wordt bepaald door de combinatie van het product tezamen met de juiste voersystemen. Zie onderstaand de voersystemen voor het Pigger vloeibaar product.

 

40 biggen bij 2 zeugen grootbrengen

Om zoveel mogelijk biggen bij de zeug groot te brengen, wordt het 2/40 multi suckling systeem ingezet voor een maximale bezetting van de kraamhokken. Bij 2 zeugen worden 3 tomen met maximaal 40 biggen geplaatst, ondersteund door de Pigger Feeder. Ook benieuwd? Bekijk de video of lees in het artikel hoe John en Maarten Cillessen dit systeem toepassen. 

Artikel Varkensbedrijf

 

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.