De beste start voor optimale groei

Een optimale start heeft langdurige en grote invloed op de groei van de big later in zijn leven. Daarom is het cruciaal dat ze starten met hoogwaardige voeders die zorgvuldig op nutritionele waarden zijn geselecteerd voor deze kwetsbare periode. De pre-speen aanpak richt zich op zowel de veranderende nutritionele behoefte van de big als op management. Dit resulteert in lage uitval, zware biggen en een optimale voorbereiding op de speenfase.

 Verbetert de darmgezondheid en vertering 

Om biggen voor te bereiden op groei, is het van belang dat ze starten met een zorgvuldig geselecteerd dieet van hoogwaardige voeders.  Het is essentieel om de darm van de big zo vroeg als mogelijk voor te bereiden op voervertering voor een optimale groei. Om de big te voorzien in de nutritionele behoefte per levensfase hebben we verschillende kraamstalvoeders.

Onze kraamstalvoeders

  Juiste bedrijfsvoering voor beter resultaat

Biggen hebben veel zorg nodig in de eerste opfokperiode en zeker tijdens het geboorte- en speenproces. Om de big te ondersteunen, beperk stressfactoren tot een minimum en zorg voor een goede temperatuur en ventilatie in de kraamstal.