Pak Pia aan bij de bron

De Pia aanpak remt de ontwikkeling van Pia door een bedrijfsbrede aanpak met de inzet van zowel gezonde voeders als management ondersteuning. De aanpak geeft rust in de darmen waardoor eventuele darmschade hertstelt en de Pia-druk afneemt.

Voordelen

  • Hoge groei
  • Lage voederconversie
  • Minder uitval
  • Werkgemak 

 Gezonde vleesvarkens met optimale ondersteuning voor darmgezondheid

De Pia-aanpakken zijn ontwikkeld op basis van specifieke grondstoffen en speciale additieven om de darmgezondheid optimaal te ondersteunen voor gezonde vleesvarkens. Afhankelijk van de behoefte van het vleesvarken wordt er gekozen voor een Light, Plus of Max aanpak. Daarnaast zijn voor de meest voorkomende uitdagingen bij vleesvarkens gezondheidsmodules ontwikkeld. Deze kunnen nutriëntenneutraal worden ingezet bij specifieke problemen of in gevoelige periodes. Wanneer deze extra ondersteuning niet meer nodig is, wordt de module er weer af gehaald. Zo is het mogelijk om snel op- of af te schakelen, waarbij het rendement in de stal zo goed mogelijk overeind blijft.

 Doe de PIA-scan 

Met de uniek ontwikkelde PIA-scan kunnen we analyseren welke vorm van Pia op uw bedrijf aanwezig is om hier een plan van aanpak op af te stemmen. Samen met onze specialisten kan deze scan worden uitgevoerd om tijdig de vleesvarkens te ondersteunen naar een gezonde groei.

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.