Pak Salmonella actief aan

De Salmonella aanpak zorgt voor het terugdringen van Salmonella bij vleesvarkens. De aanpak bestaat uit een gerichte inzet van voeders uit de Secure-S lijn en de toepassing van Aqua Vita en waterstofperoxide via het drinkwater. In combinatie met de juiste managementaanpak draagt dit bij aan een vermindering van Salmonella in de darmen en daarmee aan een verlaging van de hoeveelheid antistoffen in het bloed (OD%).
 

 Zet de Secure-S voeders preventief in!

De Secure-S bevatten specifieke grondstoffen en toevoegingen, zoals additieven en vitaminen, die de darmgezondheid optimaliseren waardoor Salmonella geen kans krijgt. Dit ondersteunt een efficiënte voerbenutting en resulteert in gezonde vleesvarkens met optimale technische en financiele prestaties.

Productnaam Toepassing
Secure Transit-S Startvoer tot 12 weken
Secure Start-S Startvoer tot 50 kg L.G.
Secure Tussen-S Tussenvoer van 35 - 80 kg L.G.
Secure Groei-S Sprintvoer van 50 - 120 kg L.G.
Secure Finish-S Finishvoer van 60 - 120 kg L.G.

 

  Drinkwaterbehandeling voor gezond water

Water is de belangrijkste voedingsstof voor uw vleesvarkens. Gezond en schoon water is daarom essentieel.  Door het inzetten van specifieke producten via het drinkwater behoud je gezond en schoon water en stuur je actief op de darmgezondheid van uw vleesvarkens. Dit resulteert in een goede vertering en een optimale gezondheid. 

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.