Pak Salmonella actief aan

De Salmonella aanpak zorgt voor het terugdringen van Salmonella bij vleesvarkens. De aanpak bestaat uit een gerichte inzet van modules op de Prestatie Voerreeks. In combinatie met de juiste managementaanpak draagt dit bij aan een vermindering van Salmonella in de darmen en daarmee aan een verlaging van de hoeveelheid antistoffen in het bloed (OD%).
 

 Zet modules preventief in!

Modules bevatten specifieke grondstoffen en toevoegingen, zoals additieven en vitaminen, die de darmgezondheid optimaliseren waardoor Salmonella geen kans krijgt. Dit ondersteunt een efficiënte voerbenutting en resulteert in gezonde vleesvarkens met optimale technische en financiële prestaties.

  Drinkwaterbehandeling voor gezond water

Water is de belangrijkste voedingsstof voor uw vleesvarkens. Gezond en schoon water is daarom essentieel.  Door het inzetten van specifieke producten via het drinkwater behoud je gezond en schoon water en stuur je actief op de darmgezondheid van uw vleesvarkens. Dit resulteert in een goede vertering en een optimale gezondheid. 

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.