Pak je kans en ontwikkel jezelf in de Agri-Business

Bij Voergroep Zuid kan je jezelf bewijzen in je dagelijks werk en kan je groeien in het vakgebied waar je goed in bent. Bovendien is er oog voor individuele ontwikkeling en word je elke dag uitgedaagd om het verschil te maken. Wij zoeken gedreven personen met passie voor ons vak.

Nieuwsgierig geworden? Pak deze kans en kijk of een van de vacatures bij je past. 

Bekijk onze vacatures
 

180

Collega's

4

Productielocaties

3

Locaties Financiële dienstverlening

9

Retailwinkels

1

Team

Ervaringen van medewerkers

Dirk Briels

Specialist Pluimvee

Mijn naam is Dirk Briels en ik ben inmiddels ruim twee jaar actief als pluimveespecialist bij Voergroep Zuid. Samen met de boer stel ik gerichte doelen op, om deze vervolgens samen te behalen. Vanuit mijn functie vind ik het belangrijk dat mijn klanten profiteren van de kennis en het netwerk dat ik beschikbaar heb.

Lees verder

Randy Joosten

Verkoper Grondstoffen

Hoi, mijn naam is Randy Joosten. Sinds twee maanden werk ik als Verkoper Grondstoffen bij Voergroep Zuid en dat bevalt me erg goed! Als Verkoper Grondstoffen ben ik naast verkoop ook bezig met: inkoop, transport, administratie en aftersales.

Lees verder

Tiny Koppens

Chauffeur zakgoedwagen

Met ruim 34 jaar ervaring als zakgoedchauffeur is kennismaken misschien niet het juiste woord, Tiny is dan ook een bekend gezicht op het boerenerf!

Lees verder

Ronnie Mostert

Allround Operator

 "Inmiddels werk ik al ruim 15 jaar bij Voergroep Zuid. Na 10 jaar als procesoperator in Helmond gewerkt te hebben, ben ik nu vijf jaar werkzaam als allround operator op onze locatie in Weert 

Lees verder

Sandra Peeters

Medewerker Verkoop Binnendienst

“Hoi! Ik ben Sandra en ik werk 12,5 jaar bij Voergroep Zuid op de Verkoop Binnendienst.

Lees verder

Twan Rovers

Senior Accountmanager Brijvoer

Onze brijvoer-collega Twan Rovers, die dit jaar zijn 12,5 jarig jubileum viert bij Voergroep Zuid, vertelt wat meer over zichzelf:  "Mijn naam is Twan en mijn functie bestaat uit het adviseren van varkensbedrijven...

Lees verder

Walter Schepens

Chauffeur grondstoffen

"Mijn naam is Walter Schepens en ik ben chauffeur grondstoffen bij Voergroep Zuid. Dit werk doe ik al 35 jaar met veel plezier. Ik heb al miljoenen kilometers gehad en ben soms lang van huis, maar gelukkig steunt...

Lees verder

Pauline van der Weerdt

Marketing & Communicatie Specialist

Mijn naam is Pauline van der Weerdt en sinds twee jaar werk ik bij Voergroep Zuid als Marketing & Communicatiespecialist. Ik ben opgegroeid tussen de boeren en werkte eerder al in de voedingsindustrie maar diervoeding was helemaal nieuw voor mij. Bij Voergroep Zuid kreeg ik de kans om in een leuk team te leren over de agrarische sector. Dat werkt prettig en fijn!

Lees verder

Ron van der Werf

Verkoop Support Medewerker

Onze collega Ron van der Werf uit Deurne is inmiddels ruim drie jaar werkzaam bij Voergroep Zuid als Verkoop Support Medewerker. Ron vertelt zelf wat meer over wat zijn functie inhoudt en wat hij zo waardeert in zijn werk 

Lees verder

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.