25 mei 2018

Afnemersfeest Voergroep Zuid

Met agrarische ondernemers samen één sterke partij zijn die grondstoffen zeer efficiënt verwerkt tot een kwalitatief voer, wat we goed toepassen en waarmee je als agrarische ondernemer een beter rendement haalt. Om de hoogst mogelijke kwaliteit voer, voor de juiste toepassing tegen een goede prijs te produceren hebben agrarische ondernemers onze coöperatie opgericht. Het gaat uiteindelijk om jouw rendement met de meerwaarde die de medewerkers van Voergroep Zuid leveren in toepassingsadvies, begeleiding en bovenal gewoon goed renderend voer.

Maar ook het bijpraten met collega-veehouders, het onderhouden van bestaande en leggen van nieuwe contacten draagt bij aan je vakmanschap én ondernemerschap en natuurlijk je plezier. Daarom organiseert Voergroep Zuid op zaterdag 30 juni 2018 een boerenfair bij de fabriekslocatie in Weert. We nodigen je hiervoor graag uit, inclusief meewerkende huisgenoten/partners en medewerkers om samen met andere klanten/leden dit met ons te beleven.

DATUM:              Zaterdag 30 juni 2018
TIJD:                     20.30-01.00 uur
LOCATIE:             Fabriekslocatie Weert – Mastenbroekweg 2 – Weert

Het wordt een boerenavond waarbij volop de gelegenheid zal zijn om bij te praten met collega-veehouders. Volop genieten van een boerenbarbecue met varken aan spit, kip op stok, enz. Er is voor ieder wat wils; een loungebar waar men rustig kan bijpraten, een bruine kroeg waar je kunt genieten van speciaal bieren en een buitenterras dichtbij de boerenbarbecue. Wie een tandje extra feest wil, kan een bezoekje brengen aan de foute-feest-bar. Op het hoofdpodium treedt een coverband op.

BUSVERVOER
Voergroep Zuid regelt busvervoer met diverse centrale opstapplaatsen. De routes en opstapplaatsen vind je bij het aanmelden op de website.

AANMELDEN FEESTAVOND
Je dient je wel aan te melden voor deze feestavond opdat we beter kunnen plannen. Wil je uiterlijk donderdag 21 juni 2018 doorgeven of je komt en moet hoeveel personen? Bij aanmelden graag aangeven of je gebruik maakt van het busvervoer en zo ja bij welke opstapplaats. Klik hier en meld je  aan. 

Overige berichten

13 maart 2019

Succesvolle bijeenkomst ‘Coöperatief Ondernemerschap’

Maandagavond 11 maart was er een leden/ klantenbijeenkomst georganiseerd in het Philips Stadion in Eindhoven. De opkomst voor deze inspirerende avond was hoog. Onder het thema ‘’Samen beter...
Lees meer
08 maart 2019
/ Algemeen / Geiten / Rundvee

Voorjaarsactie kuilfolie en nieuwe folder Weidemengsels

Voorjaarsactie folie Van 8 maart t/m 8 april ontvangt u 10% korting op het hele assortiment kuilfolie. De kuilfolie is te bestellen via de telefoon (088 730 05 00) of per e-mail (order@voergroepzuid.nl)....
Lees meer
22 februari 2019
/ Rundvee

Kalverbodywarmer houdt kalveren gezond

Om kalveren te beschermen tegen koude winter- en voorjaarsdagen kunnen melkveehouders speciale Voergroep Zuid kalverbodywarmers bestellen.
Lees meer
22 februari 2019
/ Rundvee

Kristalsuiker brengt snelheid in rantsoen

Veel rantsoenen missen op dit moment snelheid op het gebied van vertering. Hieraan kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen, zoals een tekort aan zetmeel in maiskuilen of gebrek aan snelheid...
Lees meer