25 mei 2018

Afnemersfeest Voergroep Zuid

Met agrarische ondernemers samen één sterke partij zijn die grondstoffen zeer efficiënt verwerkt tot een kwalitatief voer, wat we goed toepassen en waarmee je als agrarische ondernemer een beter rendement haalt. Om de hoogst mogelijke kwaliteit voer, voor de juiste toepassing tegen een goede prijs te produceren hebben agrarische ondernemers onze coöperatie opgericht. Het gaat uiteindelijk om jouw rendement met de meerwaarde die de medewerkers van Voergroep Zuid leveren in toepassingsadvies, begeleiding en bovenal gewoon goed renderend voer.

Maar ook het bijpraten met collega-veehouders, het onderhouden van bestaande en leggen van nieuwe contacten draagt bij aan je vakmanschap én ondernemerschap en natuurlijk je plezier. Daarom organiseert Voergroep Zuid op zaterdag 30 juni 2018 een boerenfair bij de fabriekslocatie in Weert. We nodigen je hiervoor graag uit, inclusief meewerkende huisgenoten/partners en medewerkers om samen met andere klanten/leden dit met ons te beleven.

DATUM:              Zaterdag 30 juni 2018
TIJD:                     20.30-01.00 uur
LOCATIE:             Fabriekslocatie Weert – Mastenbroekweg 2 – Weert

Het wordt een boerenavond waarbij volop de gelegenheid zal zijn om bij te praten met collega-veehouders. Volop genieten van een boerenbarbecue met varken aan spit, kip op stok, enz. Er is voor ieder wat wils; een loungebar waar men rustig kan bijpraten, een bruine kroeg waar je kunt genieten van speciaal bieren en een buitenterras dichtbij de boerenbarbecue. Wie een tandje extra feest wil, kan een bezoekje brengen aan de foute-feest-bar. Op het hoofdpodium treedt een coverband op.

BUSVERVOER
Voergroep Zuid regelt busvervoer met diverse centrale opstapplaatsen. De routes en opstapplaatsen vind je bij het aanmelden op de website.

AANMELDEN FEESTAVOND
Je dient je wel aan te melden voor deze feestavond opdat we beter kunnen plannen. Wil je uiterlijk donderdag 21 juni 2018 doorgeven of je komt en moet hoeveel personen? Bij aanmelden graag aangeven of je gebruik maakt van het busvervoer en zo ja bij welke opstapplaats. Klik hier en meld je  aan. 

Overige berichten

17 november 2020
/ Algemeen / Geiten / Pluimvee / Rundvee / Varkens

Algemeen directeur Wim Maaskant gaat na vier enerverende jaren met pensioen

Geert van Bussel neemt afscheid van Wim Maaskant
Lees meer
12 november 2020
/ Geiten

‘Geiten zijn zuivere dieren en heel prettig in omgang!’

Mark (42) en Yvonne(41) Wouters hebben een melkgeitenbedrijf en samen met hun twee kinderen (7 en 10 jaar oud) wonen ze in Hilvarenbeek. Ook de vader van Mark (Giel,73) is nog actief binnen het bedrijf....
Lees meer
29 oktober 2020
/ Algemeen / Alle diergroepen / Grondstoffen / Pluimvee

Vogelgriep vastgesteld bij pluimveebedrijf in Altforst

In Altforst (gemeente West Maas en Waal) is bij een bedrijf met vleeskuikenouderdieren vogelgriep (H5) vastgesteld. Het gaat om een hoogpathogene variant van de vogelgriep. Om verspreiding van het virus...
Lees meer
09 september 2020
/ Algemeen

AgriFriends trapt af met actie 'Wordt boer voor één dag'

Om boer en burger te verbinden, werkt Voergroep Zuid met ketenpartijen samen via AgriFriends. Een platform waarbij boer en burger samen de dialoog aan gaan, met het Philips Stadion als centrale ontmoetingsplek....
Lees meer

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.