Coöperatie met eigen gezicht

Onder het motto samen doelen bereiken die individueel niet mogelijk zijn, hebben we onze krachten 125 jaar geleden gebundeld binnen een coöperatie. Met een duidelijk doel: samen één sterke partij zijn die grondstoffen slim inkoopt en efficiënt verwerkt tot kwalitatief hoogwaardig voer om samen met onze leden op een rendabele en duurzame manier melk, vlees en eieren te produceren.

Als coöperatie Voergroep Zuid bieden we het beste van twee werelden; we zijn een sterke speler in de regio én we staan dicht bij de boer. We behartigen immers de gemeenschappelijke belangen voor onze leden en ondernemen voor onze leden. Daarbij zijn we een zodanig omvang dat we voldoende slagkracht en innovatief vermogen hebben om een bijdrage te leveren aan een gezonde ontwikkeling van de bedrijven van onze leden.

Onze leden hebben een streepje voor

Betrokkenheid bij de coöperatie is van groot belang. Die betrokkenheid begint ermee dat je je realiseert dat je samen sterker staat en dat betaalt zich uit in een eerlijke prijs voor voeders, toegang tot een netwerk, innovaties en activiteiten exclusief voor leden. Want onze leden hebben een streepje voor. 

Profiteer van de voordelen!

 

"Door samen, coöperatief te ondernemen maken we het verschil en houden we grip op de toekomst."

Lid worden?

Word lid van de coöperatie en profiteer van extra voordelen.Aanmelden

Stel je vraag

 
* verplichte velden