Geiten

Ons doel is om melkgeitenhouderijen te ondersteunen hun bedrijf verder te ontwikkelen en een beter rendement te behalen. Hierbij staat de doelstelling van de ondernemers altijd voorop

Hoogwaardige kwaliteit voeders

Om hoogwaardige kwaliteit voeders te kunnen leveren worden de waardes van onze voeders berekend met de Schothorst-voederwaardering binnen Voederwaarde.nl  Dit systeem analyseert grondstoffen op gehaltes aan nutriënten en geeft ook boeren inzage in de exacte grondstof samenstelling. Aan de hand van de grondstof samenstelling wordt de receptuur van het voer vastgesteld, passend bij de behoefte van het dier.

Voer aanpakken voor het beste rendement

Ons doel is om melkgeitenhouderijen te ondersteunen hun bedrijf verder te ontwikkelen en een beter rendement te behalen. Hierbij staat de doelstelling van de ondernemers altijd voorop en is voor ieder bedrijf verschillend. Om voor elke bedrijfsdoelstelling de juiste voer aanpak te realiseren, kijken we met een integrale blik naar het boerenbedrijf. We analyseren niet alleen welke voerstrategie het beste past, maar kijken ook naar bedrijfsvoering en gezondheid van de dieren. De voer aanpakken worden ontwikkeld in samenwerking met kennispartners, gespecialiseerde bedrijven in voeradditieven en managementsystemen. Samen met de boer en eventueel overige adviseurs bepalen we hoe we de dieren gezond houden en optimaal kunnen laten presteren.

Lid worden?

Word lid van de coöperatie en profiteer van extra voordelen.Aanmelden

Stel je vraag

 
* verplichte velden