07 februari 2020

Bezoek ons op de agridagen Ravels van 28 februari t/m 1 maart

Voergroep Zuid is met een stand aanwezig bij de 3de editie van de Agridagen Ravels. Een landbouwbeurs waar de focus ligt op de pluimvee-, varkens- en melkveehouderij. Ook de mechanisatie branche is vertegenwoordigd en er worden tal van lezingen en keuringen georganiseerd.

Op de stand van Voergroep Zuid kunt u kennismaken met de Opti-TMR aanpak voor rundvee. Succesvol gemengd voeren betekent alle geoogste en aangekochte voedingsstoffen in de koe benutten voor melkproductie, conditiebehoud en de ontwikkeling van het ongeboren kalf. Met de Opti-TMR aanpak krijgt u praktische handvatten zodat het berekende rantsoen gelijk is aan het verteerde rantsoen.

Informatie over Agridagen Ravels

De Agridagen zijn op het Weelde Depot, een nieuw evenementencomplex op een locatie die goed bereikbaar is. Klik hier voor meer informatie over de beurs.

Bezoekadres: Weelde depot - Geeneinde 54, 2381 Ravels.
De beurs is dagelijks geopend van 10:00 - 18:00 uur.

Bezoek onze stand in hal 2, stand 2242.

Overige berichten

14 februari 2020
/ Algemeen / Rundvee

Doe mee en ondersteun net als Voergroep Zuid Stichting Mesdag-Zuivelfonds

Op 20 februari 2020 gaat de Stichting Mesdag-Zuivelfonds in Nieuwspoort Den Haag publiek de onderzoeksgegevens presenteren. Om dit op een professionele manier te kunnen doen  moeten de kosten voor...
Lees meer
06 februari 2020
/ Algemeen / Rundvee

Gezonde voeding leidt tot gezonde klauwen en een hogere melkproductie

Om een hoge melkproductie te kunnen realiseren is het van belang dat koeien beschikken over gezonde klauwen en gezond beenwerk. Wanneer een koe last heeft van haar klauwen of beenwerk zal ze...
Lees meer
06 februari 2020
/ Algemeen / Rundvee

Extra aandacht voor bemesting

De bemesting van grasland is jaargetijde-, bodem en gewasafhankelijk. De basis van elk advies is de bodem. Vanuit bodemanalyses adviseren wij hoe u uw graslandbodems kunt verbeteren.
Lees meer
30 januari 2020
/ Algemeen / Geiten

Goede kwaliteit biest van belang voor goede start lammeren

Gezonde lammeren hebben de juiste hoeveelheid biest nodig. Om de noodzakelijke biest goed te kunnen bepalen is het wegen van het lam een goede oplossing.
Lees meer