Voer bestellen

Mijn Voergroep Zuid biedt u de mogelijkheid om direct uw voer online te bestellen en uw facturen te raadplegen. Om online te bestellen heeft u een klantnummer en wachtwoord nodig. Heeft u nog geen wachtwoord of bent u uw wachtwoord vergeten, kies bij het inloggen de optie "Wachtwoord vergeten" en u ontvangt een mail om uw wachtwoord aan te maken of neem contact op met Verkoop binnendienst.  

Verkoop binnendienst 
Onze verkoop binnendienst is telefonisch bereikbaar tussen 08:00 - 17:30 uur. Indien u voer wilt bestellen buiten kantooruren, kunt u uw boodschap inspreken op de voicemail. Op onze voicemail wordt ook aangegeven welk telefoonnummer u kunt bellen bij spoedbestellingen.
T 088 730 05 01
E order@voergroepzuid.nl

Voer bestellen via de app

Uw voer en grondstoffen kunt u ook eenvoudig vanaf uw mobiele telefoon aan de keukentafel of bij de silo bestellen via de Voergroep Zuid bestel app. Download de app gratis via de App Store of Google Play Store en ervaar hoe handig dit is. Om via de app te bestellen heeft u ook uw klantnummer en wachtwoord nodig. Bent u deze vergeten neem dan contact op met Verkoop binnendienst.

Benieuwd naar de app?

Download de app gratis in de App Store of Google Play Store en ervaar hoe eenvoudig voer bestellen is.

Besteltips

Om voor u hoogwaardige voeders te kunnen blijven produceren, op een zo efficiënt mogelijke manier, hebben wij enkele besteltips voor u onder elkaar gezet zodat we de voeders ook op tijd en naar wens bij u kunnen blijven afleveren.

Klik hier voor de uitgebreide besteltips.

 

Voer bestellen
Direct voer bestellen via Mijn Voergroep Zuid.Bestellen

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.