Werken bij

Bij Voergroep Zuid waarderen we onze werknemers en de goede werksfeer. We werken met passie en blijven leren en ontwikkelen. Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van een opleiding. Hiernaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden, uitdagende werkzaamheden en zijn we flexibel.

Bekijk onze vacaturepagina

Open sollicitatie

Staat die ene vacature, stage of afstudeerstage die bij jou past hier nu niet bij? Solliciteer dan direct via een open sollicitatie.

Klik hier voor een open sollicitatie

Bekijk onze vacatures!

Ervaringen van medewerkers

Dirk Briels

Accountmanager Pluimveehouderij

Mijn naam is Dirk Briels en ik ben inmiddels ruim twee jaar actief als pluimveespecialist bij Voergroep Zuid. Samen met de boer stel ik gerichte doelen op, om deze vervolgens samen te behalen. Vanuit mijn functie vind ik het belangrijk dat mijn klanten profiteren van de kennis en het netwerk dat ik beschikbaar heb.

Lees meer

Randy Joosten

Verkoper Grondstoffen

Hoi, mijn naam is Randy Joosten. Sinds twee maanden werk ik als Verkoper Grondstoffen bij Voergroep Zuid en dat bevalt me erg goed! Als Verkoper Grondstoffen ben ik naast verkoop ook bezig met: inkoop, transport, administratie en aftersales.

Lees meer

Tiny Koppens

Chauffeur zakgoedwagen

Met ruim 34 jaar ervaring als zakgoedchauffeur is kennismaken misschien niet het juiste woord, Tiny is dan ook een bekend gezicht op het boerenerf!

Lees meer

Ronnie Mostert

Allround Operator

 "Inmiddels werk ik al ruim 15 jaar bij Voergroep Zuid. Na 10 jaar als procesoperator in Helmond gewerkt te hebben, ben ik nu vijf jaar werkzaam als allround operator op onze locatie in Weert 

Lees meer

Sandra Peeters

Medewerker Verkoop Binnendienst

“Hoi! Ik ben Sandra en ik werk 12,5 jaar bij Voergroep Zuid op de Verkoop Binnendienst.

Lees meer

Rens Peeters

Specialist Varkenshouderij

Hoi, mijn naam is Rens Peeters en ik werk nu een halfjaar als Specialist zeugen & biggen in het varkensteam. Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in de varkenssector. Vroeger was ik altijd al te vinden op de varkenshouderij van mijn oom. Ik heb verschillende jaren als bedrijfsleider op een varkenshouderij gewerkt en ervaring opgedaan in de kuikenhouderij. Die passie die ik voor de sector heb, heeft mij bij Voergroep Zuid gebracht!

Lees meer

Twan Rovers

Senior Accountmanager Brijvoer

Onze brijvoer-collega Twan Rovers, die dit jaar zijn 12,5 jarig jubileum viert bij Voergroep Zuid, vertelt wat meer over zichzelf:  "Mijn naam is Twan en mijn functie bestaat uit het adviseren van varkensbedrijven...

Lees meer

Walter Schepens

Chauffeur grondstoffen

"Mijn naam is Walter Schepens en ik ben chauffeur grondstoffen bij Voergroep Zuid. Dit werk doe ik al 35 jaar met veel plezier. Ik heb al miljoenen kilometers gehad en ben soms lang van huis, maar gelukkig steunt...

Lees meer

Pauline van der Weerdt

Marketing & Communicatie Specialist

Mijn naam is Pauline van der Weerdt en sinds twee jaar werk ik bij Voergroep Zuid als Marketing & Communicatiespecialist. Ik ben opgegroeid tussen de boeren en werkte eerder al in de voedingsindustrie maar diervoeding was helemaal nieuw voor mij. Bij Voergroep Zuid kreeg ik de kans om in een leuk team te leren over de agrarische sector. Dat werkt prettig en fijn!

Lees meer

Ron van der Werf

Verkoop Support Medewerker

Onze collega Ron van der Werf uit Deurne is inmiddels ruim drie jaar werkzaam bij Voergroep Zuid als Verkoop Support Medewerker. Ron vertelt zelf wat meer over wat zijn functie inhoudt en wat hij zo waardeert in zijn werk 

Lees meer

Mat Winkelmolen

Nutritionist Herkauwers

Mijn naam is Mat Winkelmolen en ik werk sinds 2014 bij Voergroep Zuid als Nutritionist Herkauwers. Naast mijn werk bij de Voergroep hebben we op het familiebedrijf thuis zo'n 70 Blonde d’Aquitaine runderen en houden we ons bezig met natuurbeheer en akkerbouw.

Lees meer

Open sollicitatie

Staat die ene vacature, stage of afstudeerstage die bij jou past hier nu niet bij? Solliciteer dan direct via een open sollicitatie.

Klik hier voor een open sollicitatie

Stel je vraag

 
* verplichte velden

Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.