Toekomstgericht ondernemen

Hoe verdient u over vijf jaar geld en hoe houdt u continuïteit in uw bedrijf? Welke risico’s liggen er op de loer? Waar liggen uw kansen? Hoe gaat u om met de omgeving en wat doet u om elke keer weer een stap vooruit te zetten en voor te blijven? 

Uw leven draait om ondernemen. Het zit in uw DNA. En dat geldt ook voor Voergroep Zuid. Daarom willen wij u verder helpen om toekomstgericht te ondernemen. In de Masterclass Agri-Business wordt u geïnspireerd over het succes van ondernemerschap door ervaren en professionele sprekers en coaches, met het oog op de toekomst. Bovendien wordt u onderdeel van een zeer waardevol ondernemersnetwerk van gelijkgestemden: jonge veehouders met een grote toekomst. 

Wilt u meer weten over de Masterclass Agri-Business? Neem dan contact op met Twan Penninx of vul onderstaand contactformulier in.

 
* verplichte velden


Wij gebruiken functionele-, analytische- en marketing- cookies om onze website te verbeteren, onze website gebruiksvriendelijker te maken en voor onze marketing doelstellingen. Klik je op 'doorgaan', geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.